Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-فرآورده طبیعی سالیراویرا حاوی عصاره گیاهان دارویی ۴ جزئی درمان بیماران سرپایی کرونایی رونمایی شد.

داروی ۴ جزئی سالیراویرا حاوی عصاره گیاهانی چون شیرین بیان، سرخارگل، جنسینگ، زوفا، ریواس و رزماری به عنوان درمان ضدویروسی در بیماران COVID-۱۹ از سوی محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس به تولید رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیراویرا یک داروی طبیعی از ترکیبات فرموله شده ۶ گیاه دارویی به فرم‌های "اسپری بینی-سینوسی"، "اسپری دهانی-حلقی"، "قطره آروماتراپی" و "قرص خوراکی" است. ماده موثره این دارو برای چهار شکل دارویی طراحی شده است تا علاوه بر خواص گیاهان ترکیبی آن در از بین بردن ویروس‌های تنفسی و کاهش علائم و بار ویروسی در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ موثر باشد.

گیاهان مورد استفاده در فرآورده گیاهی سالیراویرا هر کدام به طور منحصر به فرد دارای خواص مقابله با این ویروس و علائم بیماری را داشته و مجموع آن‌ها در یک محصول توانسته است خاصیت خارق‌العاده و موثری به دارو بخشیده و آن را به دارویی قدرتمند برای جنگ در میدان نبرد علیه ویروس SARS-COV۲ تبدیل کند.

این دارو دارای چهار فرم اسپری بینی، اسپری دهانی، قطره بخور و قرص خوراکی است.

لازمه طی دوره درمان سالیراویرا برای بیماران مبتلا به بیماری کرونا، استفاده همزمان و موازی هر چهار فرم دارویی است. بیمار مبتلا به کرونا بایستی به مدت ۸ روز چهار فرم دارویی سالیراویرا را مصرف کند.

قرص خوراکی هر ۶ ساعت یک عدد، اسپری بینی هر ۴ ساعت یک بار و در هر مرحله یک پاف اسپری بینی در هر حفره بینی، در فاصله زمانی ۸ صبح تا ۱۲ شب و اسپری دهانی هر ۴ ساعت یک بار و در هر مرحله دو پاف اسپری دهانی، در فاصله زمانی ۸ صبح تا ۱۲ شب باید مورد مصرف قرار گیرد.

بخور سالیراویرا نیز روزانه دو مرتبه مورد استفاده قرار می گیرد.

سالیراویرا می‌تواند به عنوان داروی پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مصرف روزانه یک عدد قرص سالیراویرا و یا استفاده همزمان از اسپری بینی و اسپری دهانی ( یک مرتبه در روز) می‌تواند موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا شود.

همچنین پیشنهاد شده است که قبل و بعد از حضور در محیط هایی که ریسک ابتلا به کرونا در آن بالا است، مانند مکان‌های پر جمعیت و سربسته، از اسپری بینی و دهانی سالیراویرا استفاده شود.

بخور سالیراویرا نیز می‌تواند به صورت بخور مستقیم به صورت و یا به عنوان ضد عفونی کننده هوا با استفاده از دستگاه بخور، احتمال ابتلا به بیماری کرونا را در افراد خانواده کاهش دهد.

بیمارگیری برای کارآزمایی بالینی این دارو در بخش عفونی بیمارستان امام خمینی و کلینیک مشخص شده با دو گروه موازی و به صورت تصادفی انجام شده است.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماری کرونا اسپری دهانی اسپری بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۹۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس

به گزارش خبرگزارس علم و فناوری آنا، بهروز حاجیان طهرانی نایب رئيس انجمن واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی کشور و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان به همراه وحید یونسی مدیرعامل یک شتاب‌دهنده‌ نوآوری با حضور در کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر ضمن بازدید از توانمندی‌های آمپر، با استارت‌آپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های مستقر دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر و دبیر تجاری سازی دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس، ضمن تشریح اهداف کنگره بر شکل گیری اکوسیستم فناوری‌ها و نوآوری‌های حوزه پیشگیری و درمان سرطان در کشور تاکید کرد.

دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس همچنین افزود: ما در این کنگره ضمن برگزاری یک نمایشگاه با حضور شرکت‌های مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان و اولین جشنواره استارت‌آپی تحت عنوان جشنواره ایده تا استارت‌آپ کنسرژنومیکس را در دست اقدام داریم که در ایجاد شبکه موثر فناوری و نوآوری در این حوزه تلاش خواهیم داشت تا از وجود و توانایی انجمن‌های تخصصی مرتبط با موضوع، در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی بهره‌گیری کنیم.

مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر برنقش حمایت هلدینگ رایزکو و شخص دکتر صمدی به واسطه سال‌ها فعالیت موثر و در امور خیریه‌ای و به‌ویژه در حوزه پیشگیری و کمک ما به درمان سرطان سینه بانوان در خیریه راز و شرکت دی‌دی واتر از شرکت‌های زیر مجموعه هلدینگ رایزکو اشاره داشت.

در ادامه این نشست دکتر حاجیان طهرانی با بیان اینکه رسیدگی به مسئله سرطان در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، به تجمیع امکانات و توانمندی‌های مردمی و مشارکت شرکت‌های بزرگ در کنار امکانات دولتی اشاره و آمادگی انجمن واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی کشور  را برای حمایت از کمیته تجاری‌سازی و صنعت شرکت‌های مرتبط اعلام کرد.

همچنین در این نشست، درباره راهکار‌ها و دغدغه‌های مرتبط با درمان، پیشگیری و شخصی سازی درمان بیماری سرطان، بحث و بررسی شد و درباره ایجاد راه‌های دیگر حمایتی و فعالیت‌های نوآورانه برای تجاری سازی محصولات و خدمات مرتبط با درمان بیماری سرطان و گسترش این حمایت ها، اکوسیستم و شبکه فناوری‌های مرتبط برنامه‌ریزی و گفت‌وگو شد. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس به ریاست مصطفی قانعی، با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود و کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر مسوولیت تجاری سازی این رویداد را برعهده دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی