Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@02:25:41 GMT

درمان خشکی بینی با این روش

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۰۳۲۲

 مخاط یک ماده مهم است که بدن برای محافظت از خود در برابر مواد خارجی مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها تولید می کند. این ماده بسیار چسبناک است، که به آن کمک می‌کند ذرات خارجی را که می‌توانند توسط بدن خارج شوند به دام بیندازد و همچنین دارای خواص ضد‌میکروبی است که با عفونت مقابله می‌کند.

فراتر از هوای سرد و خشک، از دیگر علل خشکی بینی می‌توان به سیگار کشیدن و داروهای خاص اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در اینجا مراحل ساده‌ای وجود دارد که می‌توانید انجام دهید:

1. محلول نمک را امتحان کنید

با اسپری و محلول‌های نمکی بینی را خوب و مرطوب نگه دارید. هرچند وقت یکبار که نیاز به استفاده از این موارد داشته باشید برای همه متفاوت است، اما به اندازه مورد نیاز برای راحتی، سوراخهای بینی را اسپری کنید، که می‌تواند دو بار در روز یا هر چهار تا شش ساعت باشد.

اگر متوجه شدید که باید از اسپری‌های بینی استفاده کنید، محصولی را امتحان کنید که تمایل به ماندگاری بیشتری دارد. محلول نمکی به چیزی مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن بادام یا وازلین ترجیح داده می‌شود که برخی از افراد سعی می‌کنند از طریق پنبه در سوراخ بینی بمالند.

2. از دکترتان کمک بخواهید

اگر دچار خونریزی بینی شده‌اید، با پزشک خود صحبت کنید.

دکتر ممکن است یک پماد آنتی‌بیوتیکی بینی برای شما تجویز کند، که باعث مرطوب شدن سوراخ‌های بینی و بهبود هرگونه عفونت باکتریایی می‌شود.

3. غالباً جرعه جرعه آب بنوشید

نوشیدن آب در طول روز برای داشتن رطوبت بدن (از جمله بینی) حتی در زمستان مهم است. 

4. آن را مرطوب نگه دارید

اگر داخل منزل خود از یک رطوبت‌ساز استفاده می‌گنید، سطح رطوبت را بررسی کرده و در صورت لزوم آن را افزایش دهید.

در غیر این صورت، مرطوب کننده‌های قابل حمل نیز می‌توانند برای وارد کردن رطوبت مورد نیاز در یک اتاق مفید باشند.

5. به سلامت کلی خود نگاه کنید

شرایط پزشکی خاصی وجود دارد که می‌تواند شما را مستعد اثرات خشکی بینی کند، از جمله سندرم شوگرن، یک بیماری خودایمنی مزمن که در آن بدن شما به غدد خود که اشک و بزاق ایجاد می‌کنند حمله می‌کند. و می‌تواند منجر به خشک شدن مجاری بینی شود.

اگر علائم دیگری از شوگرن مشاهده کردید، از جمله خون دماغ، سینوزیت مکرر، تغییر بو یا مزه یا خشکی چشم، با پزشک خود صحبت کنید.

6. داروهای خود را بررسی کنید

اگر شک دارید که داروی جدید باعث خشکی شده است، با پزشک خود در تماس باشید، او می‌تواند آنچه را که شما مصرف می‌کنید بررسی کرده و در صورت لزوم تغییراتی ایجاد کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عفونت پزشک روغن زیتون سلامت بینی خشکی بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)



منبع:پیج dr.neurosafari

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم) داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم) تفاوت اگزما و قارچ پوستی (فیلم)

دیگر خبرها

  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی باز زایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی بازرزایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن