Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@22:59:58 GMT

تحول عظیم در واکسن کرونا/ واکسنی که تزریقی نیست

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۸۵۶۴

تحول عظیم در واکسن کرونا/ واکسنی که تزریقی نیست

به گزارش جام جم آنلاین ،  واکسن آکسفورد در میان انواع واکسن هایی که در جهان برای مقابله با کرونا ساخته شد پر بحث ترین و مشکل ساز ترین واکسن بود و با وجود گذشت ماه ها هنوز ایرادات مربوط به این واکسن رفع نشده است.

 مدت زمان زیادی طول کشید تا این واکسن به مرحله تایید نهایی برسد و  و بعد از آن در رابطه با میزان اثرگذاری آن بحث و جدل هایی به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بسیاری از کشورها همچون فرانسه و آلمان آن را برای افراد بالای ۶۵ سال مناسب ندانستند و از سوی دیگر اخبار متعددی در رابطه با آمبولی ریه و ایجاد لخته خون در بدن پس از تزریق این واکسن به گوش می رسید.

کار به جایی رسید که چند کشور  تزریق این واکسن را تعلیق کردند.

در حالیکه ماهیت این واکسن همچنان زیر سوال میرود و  محققان زیادی در رابطه با اثرگذاری آن هنوز تردید دارند  مسئولان دانشگاه آکسفورد یک نظریه در رابطه با این واکسن را مطرح کردند که مربوط می شود به نحوه استفاده از آن.

 براساس گزارش دیلی میل واکسن کرونای آکسفورد می تواند به شکل دیگری غیر از تزریق مورد استفاده قرار بگیرد و آن هم استفاده از محتوای آن به شکل اسپری بینی است.

محققان دانشگاه آکسفورد ادعا می کنند مایع واکسن آکسفورد اگر  به جای تزریق به عنوان اسپری مورد استفاده قرار بگیرد تاثیر بیشتری دارد.

بر اساس این تحقیقات  نوع اسپری واکسن آکسفورد، سلولهای ایمنی در ریه، گلو و بینی را  بهتر مورد هدف قرار  و آنها را مورد پوشش قرار می‌دهد  به همین جهت نسبت به تزریق تاثیر بیشتری از خود بر جای می گذارد.

 شرکت آسترازنکا که واکسن آکسفورد را تولید می‌کند برای آزمایش اولیه از سی بزرگسال استفاده کرد به این ترتیب که واکسن کرونا را به جای تزریق به بینی آنها اسپری کرد.

 تولید انبوه اسپری واکسن  آکسفورد بسیار طولانی است چرا که فقط چهار ماه طول میکشد تا  تاثیرات اسپری بینی واکسن آکسفورد بر روی این ۳۰ بزرگسال مشخص شود.  بعد از آن نوبت به سایر آزمایشات بالینی می رسد.

 در ادامه این مراحل هزاران نفر دیگر مورد آزمایش این اسپری واکسن قرار خواهد گرفت.

 در صورتی که کلیه مراحل مربوط به آزمایش اسپری بینی  آکسفورد موفقیت آمیز باشد برای بسیاری از مردمان جهان که ترس از سوزن و تزریق واکسن دارند خبر بسیار خوبی خواهد بود.

 آکسفورد  یکی از پر بحث ترین واکسن های کرونای دنیا را ساخته است.  از همان ابتدا با مشکلات بسیار زیادی روبرو بود  و هم اکنون تزریق آن در بسیاری از کشورهای جهان به مرحله تعلیق درآمده است چرا که باعث ایجاد لخته خون و آمبولی ریه می شود.

 واکسن ساخت دانشگاه آکسفورد را شرکت عظیم داروسازی آسترازنکا تولید میکند.  با وجود عوارض متعددی که برای این واکسن عنوان می‌شود هم اکنون به بسیاری از کشورهای جهان صادر شده است.

منبع: دیلی میل / مترجم: هیلدا حسینی خواه

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن آکسفورد کرونا واکسن آکسفورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال