Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه مقابله با عفونت، با استفاده از نانوذرات اسپری بینی ساخته که می‌توان از آن برای مقابله با کرونا استفاده کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، امبد بایوساینسز (Imbed Biosciences Inc)، یک شرکت زیست‌فناوری است که روی توسعه محصولی برای درد و عفونت در زخم‌های پیچیده تمرکز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت می‌گوید که محصول این شرکت که به‌عنوان اسپری بینی فرموله شده است، می‌تواند از شیوع کووید ۱۹ جلوگیری کند.

این شرکت مستقر در مدیسون، ویسکانسین اعلام کرده است که فرمولاسیون ضدویروسی حاوی نانوذرات نقره را پیش از این تولید کرده است. این محصول براساس روش درمان زخم Microlyte Matrix که پیش از این در آمریکا تأیید شده توسعه یافته است و می‌تواند برای جلوگیری از گسترش کووید ۱۹ استفاده شود. این شرکت امیدوار است به زودی آزمایش اسپری در بیماران را آغاز کند.

مایکل شور، جراح و از بنیان‌گذاران شرکت ایمبد، می‌گوید: «ما داده‌هایی را از یک آزمایشگاه ویروس‌شناسی مستقل جمع‌آوری کرده‌ایم که نشان می‌دهد این اسپری نه تنها روی کووید ۱۹ بلکه روی ویروس‌های دیگر مانند آنفلوانزا نیز تأثیر دارد.»

وی می‌افزاید: «این نانوذرات به ویروس‌های کووید ۱۹ متصل شده و از اتصال آن‌ها به سلول‌های انسانی جلوگیری می‌کنند و در واقع مسیر ویروس‌ها را برای حمله به سلول‌های بدن، مختل می‌کند.»

براساس گزارشی که منتشر شده، مطالعات نشان داده‌اند که نانوذرات امبد بایوساینسز حدود ۹۹٫۹ درصد از ویروس‌های SARS-Cov-۲ را غیرفعال کرده یا از بین می‌برد. البته این نتایج از یک مطالعه در یک آزمایشگاه کنترل شده بدست آمده و هنوز درآزمایش‌های انسانی به کار گرفته نشده است.

این نانوذرات را می‌توان از طریق اسپری بینی تجویز کرد تا از ورود ویروس‌های کووید ۱۹ به بدن جلوگیری کند. این شرکت می‌گوید که این روش می‌تواند به‌عنوان یک روش درمانی برای بیماران دارای علائم کووید و یا کسانی که آزمایش آن‌ها مثبت شده است، قابل استفاده باشد.

به گفته آنکیت آگاروال، مدیر ارشد اجرایی امبد بایوساینسز، مطالعات انجام شده روی دوز‌های کم نانوذرات در حیوانات بی‌خطر، درمان را نشان داده و هیچگونه عارضه جانبی منفی مشاهده نشده است.

در این بین، انجام تست‌هایی روی موش‌های آزمایشگاهی می‌تواند امید‌های بیشتری در مسیر توسعه این روش درمانی ایجاد کند، البته مسیر تأیید آن توسط سیستم نظارتی و قانون‌گذاری آمریکا طولانی بوده و زمان زیادی خواهد برد. امبد بایوساینسز در تلاش است تا مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا را برای شروع مطالعات انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت کند.

هر چند موانع متعددی در مسیر تجاری‌سازی این فناوری وجود دارد، اما امبد بایوساینسز امیدوار است که بتواند کارآزمایی انسانی را زودتر آغاز کند. امبد بایوساینسز گفته است که می‌تواند بیش از ۱۰۰ میلیون واحد از نانوذرات نقره را ظرف سه ماه پس از تأیید FDA تولید کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو کرونا اسپری بینی اسپری نانو کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شرکت هسل دیزاین
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز